Privacy policy

U kunt hier onze privacy policy lezen.

Raad van Commissarissen

Gezien de omvang van de organisatie is deze op dit moment nog niet verplicht maar wij zijn uiteraard al in gesprek met potentiele kandidaten die mede toezien op de Governance Code Zorg.

Directie

Video file

Image
Wilfred

‘Het gaat om mensen’. Met dit uitgangspunt zet Wilfred Vos zich in voor de bedrijfsvoering van Koel Zorgt. Ook in het (financieel)management moeten we dit voor ogen houden is zijn stelling. Wilfred is medeoprichter van Koel&Co en bedrijfsvoerder bij Koel Zorgt de organisatie waar Koel&Co t.b.v. de administratie intensief mee samenwerkt.
Met zijn passie voor het vak en hart voor mensen, geeft hij aan dat de sleutel tot succes voornamelijk draait om verbinding. Het gaat om de mensen; goede zorg staat voorop en dat begint bij de zorg voor de professional. Koel&Co maakt goede samenwerking tussen professionals mogelijk en Koel Zorgt neemt veel administratieve lasten en ‘gedoe’ weg. Naast zijn samenwerking met Koel heeft Wilfred zijn eigen financieel advies- en servicebureau en was hij onder andere werkzaam bij het Leger des Heils. Belangrijk in zijn leven zijn zijn vrouw en hun drie kinderen. Hij gunt iedereen liefde en geluk in het leven en draagt hier, samen met zijn gezin, graag aan bij.

Operationeel manager

Wij zijn al intensief in gesprek met een zeer ervaren kandidaat voor deze functie. Als we de naam kunnen noemen zult u vast en zeker net zo tevreden zijn als dat wij zijn.

Iso certificering

Wij hebben dit certificaat behaald en doen er alles aan om deze te behouden door de kwaliteit hoog te houden en ons in een cyclisch proces te focussen op het verbeteren van de kwaliteit.

Image
Certificaat logo

Verzekering

Wij zijn aangesloten bij een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Klachtencommissie

Wij zijn aangesloten bij de onafhankelijke klachtencommissie ‘Er is iets misgegaan’. Uiteraard gaan we ervan uit dat het lukt om met elkaar vorm te geven aan een prettige samenwerking. Zo staan we iedere 3 maanden stil bij hoe de samenwerking gaat en of een van de betrokkenen vindt dat zaken verbeterd kunnen worden. Door een goede samenwerking lukt het beter om de doelen te bereiken, daarom vragen wij ook uw inspanning om aan te geven wat er wat u betreft goed gaat en wat niet. Kijk voor meer informatie op de website erisietsmisgegaan.nl.

Akj

Wilt u gebruik maken van een onafhankelijke vertrouwenspersoon neem dan contact op met het AKJ. Daar kunt u gratis in gesprek.

Image
akj logo

Samenwerking Koel&Co

Waar nodig werken we samen met onze collega’s van de jeugdzorg coöperatie Koel&Co. Zo zijn al onze professionals te vinden op de gemeenschappelijke matchingswebsite. Immers het gaat u in eerste instantie om de professional met wie samengewerkt wordt. U kunt er gerust op zijn dat de mensen van de backoffice ervoor zorgen dat in een goede samenwerking al het papierwerk wordt geregeld. Voor meer informatie kijk op hun website www.koelenco.nl.

Image
Koel & Co logo

Matchingswebsite

zoek.jeugdhulpdeskundigen.nl Hier vindt u met een paar muiskliks de juiste professional die direct zonder wachttijd kan starten met de hulp. Maak uw keuze en binnen 2 werkdagen wordt u met elkaar in verbinding gebracht. Op de matchingswebsite staan niet alleen de professionals van Koel Jeugdzorg maar ook die van Koel&Co. Wilt u direct aanmelden bij Koel Jeugdzorg, mail dan naar aanmelden@koeljeugdzorg.nl